Tandremsskift pris

Tandremmen er en mindre, men meget vigtig del af din bils indre. Hvis ikke den fungerer, som den skal, så er det skadeligt for motoren, og hvis den ligefrem knækker – ja, så kan bilen ikke køre længere. Derfor giver det ret god mening at holde øje med den og at få den skiftet, inden skaden sker.

Sådan får du den bedste pris på tandremsskift

tandremsskift-prisDeltin.dk anbefaler:

Prisgaranti på alle opgaver – modtag 3 tilbud på tandremsskift!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvad skal du kigge efter?

Tandremmen er lavet af gummi eller kunststof. Gummi kan med tiden blive hårdt og usmidigt, og det kan også blive skadet eller flosset med tiden.

Det betyder, at du med det blotte øje kan se, om tandremmen har det godt.

Du kan skrue låget, der beskytter tandremmen og så videre, af, og så kan du betragte tandremmens tilstand. Ser den hel ud, og er gummiet stadig fint og elastisk og uden skader, så har den det nok fint.

Er den derimod blevet hård og usmidig, eller er der brister eller flossethed nogen steder, så er det tid til at få den skiftet. Ikke bare at overveje snart at få det gjort, men at sætte processen i gang med det samme.

Andre læste også:  Video: En helt speciel G-Wagon

Hvor hyppigt skal den skiftes?

Gummiremmen bliver tiltagende mere hård og ufleksibel over tid, og den bliver også slidt i forhold til, hvor meget du kører i bilen. Hvis du kører meget sjældent, kan tandremmen også risikere at stå og blive mere og mere stiv, fordi den ikke bliver motioneret.

Som en tommelfingerregel skal en tandrem skiftes efter 60.000 – 120.000 kilometers kørsel. Eller efter 4 – 6 år. De forholdsvise store udsving i tallene kan blandt andet afhænge af, hvilken bil du har.

Tjek din bils servicebog for at se, hvad der anbefales i forhold til netop dit bilmærke og din model. Det er altid godt at være på forkant med, hvornår vitale dele i motoren bør skiftes ud.

Under alle omstændigheder er det et ret skidt sted at spare, for dels er det ikke den mest kostbare operation, og dels kan det have fatale følger, hvis ikke du får det gjort i tide.

Kan du skifte tandrem selv?

Det kan godt lade sig gøre at udskifte en tandrem selv. Det er ikke den mest krævende reparation. Men det kræver selvfølgelig noget teknisk snilde og noget mekanikerindsigt at få placeret tandremmen korrekt.

Er du en habil hobby-mekaniker, så vil du sikkert gå til opgaven uden problemer.

Vil du gerne være på den helt sikre side, når det kommer til den operation, så bør du nok kontakte en fagmand og få en pris på et tandremsskift. Det er ingen sag for en mekaniker at gøre, og så kan du være helt sikker på, at den kommer til at sidde helt korrekt.

Andre læste også:  Serviceeftersyn

Hvis du vil læse mere om udskiftning af tandrem, kan du klikke her.

Få tre gode tilbud

Det er altid godt at få tre forskellige tilbud på en opgave. Så kan du selv afgøre, hvilken mekaniker og hvilket tilbud du foretrækker.

Det kan være, at den ene mekaniker gjorde et bedre indtryk end de andre, eller det kan være, at det ene tilbud var økonomisk mere attraktivt end det andet.

I hvert fald bør du ikke bare acceptere det første tilbud du får. Der vil altid være individuelle forskelle fra mekaniker til mekaniker. Det kan også godt være, at den enkelte mekaniker har stor eller mindre erfaring med netop dit bilmærke. Det kan også have indflydelse på prisen.

Hos Autobutler kan du få 3 forskellige tandremsskift priser helt gratis og uden at du forpligter dig til at tage imod dem. Det betyder at du selv slipper for at undersøge markedet og at du samtidig selv kan sammenligne de 3 tilbud direkte på din computer.

At få udskiftet tandremmen er under alle omstændigheder en opgave, som bør klares i tide. Når det er gjort, kan du roligt køre videre igen uden at tænke mere over det – før om nogle år.

 

Rate this post

Deltin.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.