Hvad koster service på bil?

Der kan være flere forskellige grunde til, at man vælger at sende sin bil til service. For eksempel sender man typisk sin bil til service, inden den skal igennem syn, og derudover er der også mange, der regelmæssigt sender bilen til service for at være sikker på, at alt er, som det skal være. På den måde kan man tage eventuelle problemer i opløbet, og det gør det langt billigere i det lange løb. I forhold til garantien kan det også være nødvendigt at sende sin bil til service en gang imellem, så der kan være mange forskellige grunde til, at bilen skal til service. Men hvad koster det så?

Sådan får du den bedste pris på serviceftersyn

lakering af bilDeltin.dk anbefaler:

Prisgaranti på alle opgaver – modtag 3 tilbud på serviceeftersyn!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Så meget koster det at sende bilen til service

Der er utrolig stor forskel på, hvor meget det koster at sende ens bil til service. Det afhænger nemlig både af, hvilken bil man har, og hvor man vælger at få den tjekket. Vælger du et værksted, der er specialister i dit bilmærke, vil det eksempelvis ofte være dyrere, end hvis du vælger et værksted, der arbejder med alle typer biler. Desuden er der stor forskel på, hvor meget det koster forskellige steder i landet, og i nogle områder kan du derfor godt komme til at betale væsentligt mere for service, end du gør andre steder.

En tommelfingerregel er dog, at service koster omkring et par tusinde. Det kan naturligvis variere, og er der noget, der skal repareres på din bil, bliver det sandsynligvis dyrere, men 1000-3000 kr. er ganske normalt.

Andre læste også:  Opbevaring af bildæk

Spar penge ved at sende din bil til service

Selvom det måske kan virke som en noget dyr investering, kan det godt betale sig at sende sin bil til service med jævne mellemrum. Det kan nemlig spare dig for en masse penge på den lange bane, fordi man ved et serviceeftersyn kan finde skader, som ellers kunne nå at udvikle sig, og dermed ville koste langt mere at rette op på. Derfor bør du også prioritere penge til at få bilen sendt til service. Generelt er det en dyr fornøjelse at have en bil, men vil du sørge for, at der ikke kommer en masse uforudsete udgifter, som virkelig tynger budgettet, kan det godt betale sig at investere i at holde den ved lige. Derfor er det også fornuftigt at have en god bilforsikring, som for eksempel også indeholder vejhjælp, for derved kan du få dækket dine udgifter, hvis din bil skulle gå i stykker.

5/5 - (3 votes)

Deltin.dk Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.