Lakering af bil – Sådan får du den bedste pris

Er farven på din bil begyndt at falme eller er der kommet grimme ridser i lakken? Så kan det være tid til en lakering af bilen. Lakeringen har en stor betydning for bilens udseende, og derfor er det vigtig at det bliver gjort af en erfaren autolakerer for at ende med det bedste resultat.

I denne guide ser vi nærmere på hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at få lakeret din bil og hvordan du modtager det bedste tilbud på lakering af din bil.

Sådan får du den bedste pris på lakering af bil

Hos deltin.dk anbefaler vi at man indhenter flere forskellige tilbud på lakeringen af din bil! På denne måde kan du spare flest mulige penge.

lakering af bilDeltin.dk anbefaler:

Prisgaranti på alle opgaver – modtag 3 tilbud på lakering af bil!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige firmaer.

Firmaerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er 100% gratis og uforpligtende:

Hvordan foregår lakering af biler?

Når man skal have lakeret sin bil er det vigtig at der bliver lavet et grundigt forarbejde før man går i gang. Vi vil som udgangspunkt altid anbefale, at man bruger en fagmand til at foretage lakeringen af bilen for at få det bedste resultat!

Sådan foregår lakering af biler:

  1. Hvis der er rust, buler eller skrammer på bilen fjernes eller repareres dette inden så det ikke er synligt når lakeringen er færdig.
  2. Chrom og plastikdele afmonteres på bilen
  3. Malingen slibes ned (Enten helt ind til metallet eller den originale grunder)
  4. Alle overflader renses grundigt af med sprit for at sikre, at overfladen er fedtfri.
  5. Områderne man ønsker at maskere på bilen afdækkes (Glas, vindueslister, dørhåndtag mv.)
  6. Herefter spartles og slibes bilen
  7. Bilen bliver grundmalet 1-2 gange og bliver til slut lakeret med den ønskede farve.

 

Andre læste også:  Oliefyr til bil

Hvad koster lakering af bil?

Det er ingen hemmelighed at brugte biler falder i værdi, hvis der er mange synlige skader i lakken, rust på skærmene eller lignende problemer. Så hvis du vil havde den bedste pris for din bil, kan det være en god ide at få den lakeret, så den ser godt ud over for potentielle købere. Det øger værdien på bilen og giver sandsynligvis bedre mulighed for at sælge bilen til den pris du ønsker.

Det kan i forbindelse med lakeringen af din bil være en god ide at få poleret bilen efterfølgende herunder også eventuelle matte forlygter, så du opnår optimal lysintensitet og spredning af lyset. Alt sammen er med til at øge værdien af din bil.

Prisen på lakering af din bil afhænger af flere faktorer fx

  • Bilmodel
  • Ønskede farve
  • Er det hele bilen, der skal lakeres eller bare en eller flere dele?

Vi anbefaler at man vælger at få flere tilbud fra fagmænd så du har flere priser at sammenligne med, så du kan vælge det bedste tilbud til dit behov.

Vi har dog hørt os ved flere forskellige firmaer og kan oplyse at priserne typisk er mellem 8.000 og 12.000 kroner ex. moms alt efter hvor stor bilen er.

For at få den bedste pris på opgaven anbefaler vi, at man modtager en pris fra flere autolakerer så man har noget at sammenligne med. Hos Deltin har vi gode erfaringer med at få tilbud gennem Autobutler.dk som samler en masse forskellige værksteder i hele Danmark – de har derudover også prisgaranti på alle deres opgaver, så du er sikret den bedste pris.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på lakering af bil

Det kan være en god ide at indhente flere tilbud på lakering af bil, så er har du nemlig flere tilbud at sammenligne med og er samtidig sikret autolakeren de giver dig den bedste pris.

Sådan indhenter du det bedste tilbud fra 3 lokale værksteder:

1. Klik dig ind på hjemmesiden www.autobutler.dk
2. Vælg opgavetypen og beskriv din opgave så godt som muligt
3. Indsend opgaven og afvent at blive kontaktet med op til 3 gratis og uforpligtende tilbud

Typisk kan man spare mange penge på bilreparationer gennem ovenstående metode! Autobutler tilbyder derudover prismatch, hvormed du er sikret samme lave pris gennem Autobutler.dk, som du eventuelt kunne få fra værksteder som ikke er tilknyttet til autobutler.

Avatar

Martin Forfatter

Martin har det daglige ansvar hos Deltin.dk og har en stor interesse indenfor biler og reparation af biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *